tisdag 17 juni 2014

Svensexa

I lördags fick jag ett flyg med en kille som ska gifta sig. Ett glatt kompisgäng kom ut till fältet med "offret" i sitt förvar. Han såg lite blek ut om nosen men det kunde nog bero på att han just hade kört ett pass enduro och var lite sliten efter det. Hans kompisar påstod att han var flygrädd men själv menade han att det bara gällde stora flygplan. Han sa att "man ser ju ingenting i dem" och att det var just det som var lite obehagligt. Han hade för övrigt flugit helikopter tidigare utan problem.
Strax innan gänget kom så for jag själv upp för att känna på luften lite och det var nog lite kyttigt. Inga problem med att flyga men ska man ta upp en lite osäker person så kan det ju vara lite skrämmande ändå.
"Offret" var dock helt med på noterna och vi drog iväg. Ut över vattnet och staden och vidare havsbadet så avtog det oroliga markant och vi fick en trevlig dryg halvtimme tillsammans med kända vyer ur ett helt annat perspektiv som luften erbjuder.
Mycket nöjda landande jag bara 16 och taxade in till de väntande grabbarna med de lika kaxiga som förväntansfulla kommentarerna att ner kommer man ju alltid... Jag kan bara hålla med.

Inga kommentarer: